Vopsitorie specializata

SC SCUT SA Bacau – Suntem o firma specializata in servicii de vopsitorie, tinichigerie si detailing auto care imbina experienta profesionala cu pasiunea pentru automobile oferind astfel garantia unor lucrari de calitate.
SC SCUT SA Bacau foloseste metode tehnice de ultima generatie,economice si ecologice asigurand un standard inalt al realizarii serviciilor cerute de clienti.
La SC SCUT SA Bacau izloarea vehicolului pentru vopsire se face integral indiferent de numarul pieselor vopsite.
La SC SCUT SA Bacau se folosesc vopsele de calitate cu garantia marcii de fabricatie (Standox,Spies Hecker,DeBeer etc).
Folosim lampi speciale cu infrarosu pentru uscarea rapida si in profunzime a chitului si al fullerului.
La SC SCUT SA Bacau procesul de vopsire se desfasoara in cabina profesionala ce asigura un rezultat final de exceptie si o uscare rapida.Aerul folosit pentru ventilare si aerul cald folosit pentru uscare este filtrat pentru a evita depunerile de impuritati sau de particule de apa.
De asemenea SC SCUT SA Bacau ofera servicii de polisare si detailing profesional.Produsele folosite sunt din gama 3M si MA`FRA
Termenele de realizare ale comenzilor sunt in functie de complexitatea lucrarii si sunt mereu respectate.
Service-ul auto este autorizat sa efectueze raparatii auto, acoperite de politele de asigurari RCA si CASCO prin contractele incheiate cu toate societatile de asigurare existente, contractul oferind prioritate la reparatii si decontare directa cu aceste societati de asigurari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.